Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Péneyrals Saint-Crépin-Et-Carlucet

The children loved it, especially the pool area. We as their parents were disappointed with the overall condition of the site. When you think you are booking a 5star stay, you expect those little extras that make the holiday that little more enjoyable. The site I stayed at could only be described as a tired 4 star at best (compared to several others i have stayed at in the region) For the price we paid out of season it was acceptable. If i had come in the height of the season and paid big money for the pleasure i would have been very disappointed.

Par Shaun il y a 5 mois

Village Vacances Sandaya Cap Sud Venzolasca

Un peu déçue. Absence de restaurant, pas de bar, pas de buvette à la piscine. Cela ne vaut pas 5 etoiles.

Par Chantal il y a 5 mois

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

We hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Prachtige camping, heel vriendelijk en behulpzaam personeel op alle niveaus, echt uniek en uitstekende faciliteiten.
Onze standplaats grensde aan de buurcamping. Daarvan hadden we wel enige geluidsoverlast. Met name op vrijdag en zaterdagavond.
Maar verder helemaal top!

Par Leo il y a 5 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Der Platz ist sehr schön angelegt, die Wege, die Anordnung der Plätze, und ist angenehm überschaubar gegenüber anderen sehr großen Plätzen Plätzen (weniger als 250 Stellplätze bzw. Miet-Locations). Die einzelnen Plätze sind nicht allzu groß, größere Autos belegen manchmal schon ganz schön viel vom verfügbaren Platz (an den Miet-Locations). Die Ausstattung der Miet-Locations lässt nichts zu wünschen übrig und ist in sehr gutem Zustand. Der Strand ist gut, aber mit vielen Steinen und Holz im Sand, haben wir schön besser erlebt. Für kleine Kinder aber gut geeignet das sehr flache Wasser. Gegen die von manchen Besuchern angeführte Belästigung durch Mücken kann man sich wappnen, der Intermarche hält dafür einiges bereit und wir hatten keine Probleme. Fazit, einziger Minuspunkt: der Zustand des Strands

Par Horst il y a 5 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Très propre, très bien accueilli, personnel à l écoute, dommage que le camp soit coupé par une piste cyclable assez fréquentée surtout par des trottinettes pas très prudentes.

Par Louis il y a 5 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Très bon séjour

Très bon séjour

Par Manuela il y a 5 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De positionering van ons verblijf (stacaravan) vlak bij de ingang en tegenover het facilitaire depot maakt dat wij hier een 8 geven.
Overige faciliteiten en zeker het personeel verdienen hoger. (9)

Par Jan il y a 5 mois

Satisfaisant avec des points forts et des points faibles

Satisfaisant avec des points forts et des points faibles

Par Anita il y a 5 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mobilheim im sehr neuen Zustand, gute Ausstattung, gutes Preis-Leistungsverhältnis (Monat Juni)

Par Daniela il y a 5 mois

Camping Sandaya La Dragonnière

Todo estuvo segun nuestras expectativas En principio el boungalow elegido no estaba a la altura de l

Todo estuvo segun nuestras expectativas
En principio el boungalow elegido no estaba a la altura de lo esperado y fuimos dirigidos a otro ,abonando la diferencia ,que fue estupendo.
En todo momento fuimos muy bien atendidos

Par Mª P. il y a 5 mois

Camping Sandaya Belle Plage

Der hohe Anteil von Teilnehmrr mit Hunden (unangeleint) war unangenehm. Wege und Stellplatzuntergrun

Der hohe Anteil von Teilnehmrr mit Hunden (unangeleint) war unangenehm.
Wege und Stellplatzuntergrund mit Stolperfallen und sehr uneben.
Sanitärbereich Geruchsbelästigung durch Abwassergeruch.
Liegebereich am Pool könnte mehr Schatten vertragen.

Par Uwe il y a 5 mois

Camping Sandaya La Nublière Doussard

Mooie plek maar accomodaties boven op elkaar

Onze mobile home was prima, zag er goed uit, netjes en schoon. Omgeving en locatie aan het meer was prachtig. Bij de receptie keurig ontvangen. Winkeltje voor de camping is top, elke dag vers brood en ook aantal dagelijkse dingen als groente, fruit en vlees ed. zijn er te krijgen. Maar alle accomodaties staan boven op elkaar geplakt, stijf tegen elkaar aan. Niet echt prettig. Naast de camping zit landingsbaan vd paragliders, prachtig om te zien. Maar die gebruiken het veld/strand vd camping om hun spullen op te vouwen/ruimen en langs de waterkant staat het vol met statieven met camera’s ed. waardoor vd campinggasten amper nog ruimte om relaxed vh strandje te genieten en je daar ook hutje mutje moet zitten. Camping is zeer hondvriendelijk, zelfs een hondendouche aanwezig. Maar zowel rechts als links vd camping en bij haventje zijn honden niet welkom (ook niet aangelijnd) Je moet je hond dus laten poepen en plassen op de camping zelf of aan de voorkant vd camping bij de parkeerplaats. Je kan dus niet echt je hond uitlaten daar. Voor de mensen met een caravan , die plaatsen zijn zeer klein, een voortent past er amper bij. Meer v campers en tentjes . Wij hebben een prima vakantie gehad, maar zullen deze camping niet nogmaals bezoeken, vooral vanwege dat alles erg krap op elkaar geplaatst is.

Par W.r il y a 5 mois

super

super

Par Nancy il y a 5 mois

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

Très beau camping espace aquatique au top température de la piscine très agréable et propre Nous avo

Nous avons apprécié le lac agréable très agréable pour prendre un verre le soir ou y pic niquer
Pain et viennoiseries de qualités très apprécié
Coin bar peu ouvert pas d animations le soir très triste pour un camping 5 étoiles
Nous allons au camping justement pour retrouver ce genre de moment de partage le soir
Même pas un pot de bienvenue ni une soirée avec de la musique pour pouvoir danser
On a jamais participé à un loto aussi et mal organisé
Animations très decevente
Dommage car le camping est très beau et bien situé
Merci aussi au patron du snack très sympathique

Par Amandine il y a 5 mois