Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

alles ok

alles ok

Par Eddy il y a 6 mois

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Noua avons passe un excellent séjour, ravi de notre emplacement, piscines chauffées, espace très propre, équipe sympathique, disponible .
Proximité immédiate de la plage, piste cyclable a la sortie du camping.
un seul bmol ; il manque des toboggans pour les enfants dans l une des piscines
nous reviendrons

Par Jean L. il y a 6 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Pitch is good,but for the price should have drainage and better water connection. Pool is good- stepping stones to lower pool ridiculous- burning feet

Par Sally il y a 6 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

De camping ziet er groot en mooi uit , alleen jammer dat de meeste plekken vrij hobbelig en aflopend zijn waardoor je moeilijk horizontaal kan staan met een caravan of camper zonder al te veel toeren uit te halen. Hierdoor houdt je ook minder ruimte op je eigen plek over en je je auto zolang en voor zover mogelijk op een andere plek neer moet zetten. Maar daar moet dan weer een ander staan terwijl er heel veel lege plekken zijn. Verder zijn er ook een groot aantal plekken niet al te groot waardoor je niet alles makkelijk kwijt kunt. Ook al staat het hele terrein leeg,men propt op een gegeven ogenblik alles bij elkaar, en waarom? Er zijn veel mobil-homes. In het hoogseizoen zal de camping vrij druk zijn, in het voorseizoen viel dit mee waardoor de bediening in het restaurant vlot verloopt. Privé sanitair wordt niet nagekeken voordat je er gaat staan, hierdoor bleek dat de afvoer van de wastafel niet aangesloten was op het riool waardoor het water in het kastje bleek te stromen zoals de dag erna bleek. Het werd snel gerepareerd en we konden een andere plek kiezen, hier deed het licht het niet, maar werd ook gelijk gerepareerd met de spullen van het vorige privé sanitair. Verder hadden de deuren moeite met sluiten. Ook als je weggaat wordt het niet nagekeken is gebleken op andere plaatsen, hierdoor blijven niet gesloten deuren gewoon open. Maar dit heeft ook te maken met de mensen die er gebruik van hebben gemaakt. Maar de camping heeft ook zijn eigen verantwoordelijkheid hiervoor. Van deze geopende deuren wordt vervolgens gretig gebruik gemaakt door kampeerders die geen privé sanitair geboekt hebben. Hier is dus geen controle op en kan je dus kapotte afvoeren, licht e.d. krijgen. Wifi werkt uitstekend, 4g bereik is wat minder. Behulpzame en vriendelijke mensen werken er wel op de camping, dus daar is dus niks mis mee. Personeel in de kampwinkel, ik spreek over de mannelijke medewerker is stug en onvriendelijk.

Par Theo il y a 6 mois

Camping Sandaya La Dragonnière

die Anlage ist insgesamt sehr schön gestaltet, auch wenn die Mobilhomes sehr dicht aufeinander gepfercht sind.
Die Lagune ist ganz toll.
Die Begrüßeng durch die Rezeptionistin war eher unfreundlich und herablassend, sicher ist meine französische Sprachkenntnis schlecht, es wurde mir aber auch keine Chance in englisch oder gar deutsch eingeräumt.
25 ? für eine zusätzlichen Wlan-karte sind schon extrem.
Beim ersten Besuch im Restaurant "LA Terasse" standen wir mehr als 10 Minuten im Eingang, bis uns einer der vielen freien Tische zugewiesen wurde, meine Frau hatte offensichtlich eine große Orthese am rechten Bein, was nicht weiter interessierte, auf, unter dem Tisch und den Tischbeinen waren masive Mayo-klekse,ebenso auf der Sitzfläche von Stühlen, störte aber den "Service" nicht weiter. Mein Pression kam nach 3 Nachfragen tatsächlich schon nach ca. 10 Minuten.
Beim 2. Besuch war der Service und das Essen besser, bzw. gut.
Der Service in der Bäckerei, mit großem Brot- und Süßteilangeboten war immer freundlich und die Qualität der Ware war ansprechend.
Jack`s Burger und die Take aways waren wirklich gut, auch z.B. die Waffeln waren klasse.
Die Arbeitenden in der Anlage waren teilweise eher abweisend und desinteressiert, obwohl bei Beanstandungen schnell aber nicht freundlich, so dass bei uns der Eindruck entstand:
Ausländer sind eher nicht erwünscht.
Schade, wir lieben dieses Land, liebten die Bevölkerung und den netten Kontakt trotz unserer Sprachprobleme.

Par Günter il y a 6 mois

Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire

Séjour agréable si on est dans le quartier pretium car sinon pas assez d’arbres. Trop de proximité

Séjour agréable si on est dans le quartier premium car sinon pas assez d’arbres. Trop de proximité avec les autres bungalow. Sinon personnel très agréable. Beaucoup de services à disposition

Par Sabrina il y a 6 mois

Camping Sandaya La Dragonnière

Die Lagune ist ganz toll.
25 ? für eine zusätzlichen Wlan-karte sind schon extrem.
Beim 2. Besuch war der Service und das Essen besser, bzw. gut.
Ausländer sind eher nicht erwünscht.

Par Günter il y a 6 mois

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Les équipement extérieurs sont super mais les mobilom moyens

Les équipement extérieurs sont super mais les mobilom moyens

Par Gloria il y a 6 mois

Camping Sandaya Valencia

Campsite clean and friendly.

Campsite clean and friendly.

Par Mark il y a 6 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Wij hebben 1 dag een bevriend echtpaar op bezoek gehad, daarvoor moesten we ? 29,00 voor betalen, belachelijk veel geld.

Par Hans il y a 6 mois

Par Hans il y a 6 mois

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Netjes

Netjes

Par Janus il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Tamaris Frontignan

Camping familial on s y sent bien. Bonne taille, les employés sont tous adorables.

Camping familial on s y sent bien.
Bonne taille, les employés sont tous adorables.

Par Anne il y a 6 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooi park waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Wij hebben een prima tijd gehad.

Par Joep il y a 6 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Nous sommes venus passer le weekend pour le game fair grâce à vous nous avons pu faire plaisir à toute la famille, petit coin très sympa, piscine après une grosse journée de chaleur, nous avons adoré la piscine à vagues. Pas besoin de faire des courses nous avons mangé sur place restaurant et restauration rapide. Juste un petit bémol mais vous n

Par Olivier il y a 6 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Sehr gepflegt, sauber und speziell für Kinder ein gutes Unterhaltungsprogramm. Für die mitgeführten Hunde nicht empfehlenswert, der nächste Hundestrand ist 15 km entfernt.

Par Jurgen il y a 6 mois

Camping Val André

Nous avons été déçu car très bruyant 2 nuits de suite équipe de football,ados courant et criant à travers de notre parcelle jusque minuit

Par Pascal il y a 6 mois