Avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Le Kérou Clohars Carnoet

L'endroit est agréable, le camping propre et calme, les mobilhomes en bon état globalement et assez bien équipés

Par Frédéric il y a 2 ans

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Vacances camping Sandaya

J'avais de gros a priori sur les chaînes de camping. J'ai été plus qu'agreablement surpris. Nous avons passé un séjour au top avec une équipe au top!! Et avons déjà réservé 2 séjours pour l'année prochaine.

Par Alexandre il y a 2 ans

Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet

Très bonne équipe d'animation de belles prestations rien à redire sur le camping

Par Aurelien il y a 2 ans

Camping Sandaya L’Île des Papes Villeneuve-lès-Avignon

Bon séjour, emplacement Cigalous à proximité de tout ce qu'il faut (sauf le local poubelle commun en face de l'accueil). Pas beaucoup de choix dans la superette mais il y a tout ce qu'il faut. Restaurant toujours plein à part si l'on réserve la veille ou l'avant veille (mais possible de prendre à emporter avec un choix + limité).

Par Geraldine il y a 2 ans
Expérience prouvée le 12/08/2023

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Fijne camping met veel activiteiten voor de kinderen. We hadden een nette en schone 6 pers caravan.

Fijne camping met veel activiteiten voor de kinderen.

We hadden een nette en schone 6 pers caravan.

Zwembad is groot en voor kleine kids genoeg te doen. Wel liggen er veel handdoeken zonder mensen, badmeesters hadden hier een spelletje voor maar nooit gezien dus als je in de middag aan kwam had je meestal geen bedje of met geluk 1.

Animatie was leuk , alleen voornamelijk in het Frans. Aangezien er veel Nederlanders waren en ook Engels zou het ook geen overbodige luxe zijn als het in het Engels zou zijn( als aanvulling op Frans )

Waren verder genoeg dingen in de buurt te doen en stond ook netjes aangegeven in het welkomsboekje van de camping.

Personeel was vriendelijk, niks op aan te merken.

Al met al een leuke camping om naar toe te gaan met de kinderen ( 5 en 8 )

Par Kevin il y a 2 ans
Expérience prouvée le 09/08/2023

Camping Sandaya Séquoia Parc Saint-Just-Luzac

Excellent séjour Équipe d?animation et infrastructures au top

Excellent séjour
Équipe d?animation et infrastructures au top

Par Raphael il y a 2 ans

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Séjour agréable, très bon cottage, animations moyennes

Séjour agréable, très bon cottage, animations moyennes

Par Alexandre il y a 2 ans

Camping Sandaya La Dragonnière

Très bon camping. Parcs aquatiques au top. Le lagon est un vrai +. Installations remarquables, services ok, & mention spéciale au bar la Havana, soirée à thèmes tous les soirs jusqu?à 00:30!
Cependant quelques petits bémols : les mobil homes sont tous collés les uns aux autres, loin d?être propre à notre arrivée avec encore le sac de draps sales des anciens locataires/ les soirées d?animation le soir ne sont pas dignes d?un 5*/ tjrs bcp de circulation dès que l?on sort du camping, par exemple 1h de voiture pr aller au cap d?Agde..

Par Julia il y a 2 ans

Camping Sandaya Domaine du Verdon Castellane

Séjour mitigé en famille avec jeunes enfants

Séjour en famille dans un cadre très sympathique mais qui n’est pas à la hauteur d’un 5 étoiles. Beaucoup de points restent à améliorer.

Par Marion il y a 2 ans
Expérience prouvée le 12/08/2023

Camping Sandaya La Ribeyre Murol

aaaaa

aaaaa

Par Eric il y a 2 ans

Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf

Prima kampeerplek met privé sanitair. Voldoende faciliteiten op de camping. Naar onze mening op diverse plekken achterstallig onderhoud, bv. loszittende trapjes in het zwembad.
Vreemd genoeg geen parasols bij het zwembad waar de meeste mensen zijn. Paden/straatjes mogen beter verlicht zijn en zijn op sommige plekken slecht door te komen wanneer je komt/gaat met de caravan.
Jammer dat animatie praktisch alleen in het frans is, terwijl er toch voldoende anderstalige op de camping zijn.

Par Erwin il y a 2 ans

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Aardige medewerkers, leuke camping, prachtige omgeving, leuke animatie, slechte wifi

Aardige medewerkers, leuke camping, lekker eten, prachtige omgeving, leuke (betaalde) animatie voor kinderen, maar..... bijna geen wifi. We hebben vrijwel alleen onze databundel moeten gebruiken. Houten planken bij zwembad en glijbaan zijn spekglad als ze nat worden. Veel mensen gaan onderuit. Watertap op de plaats klopt niet, er is 1 watertap voor 4 plaatsen, waarbij je achter de caravan of over de tuien van de tent van je buren moet stappen. "Fast" check in duurt ruim een half uur. Bij sanitair schoonmaken werd het hele gebouw 45 minuten afgesloten en moest je 10 minuten lopen naar een ander sanitairgebouw. Niet fijn als je een knieblessure hebt.

Par Wilma il y a 2 ans

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooie camping, leuke (betaalde) animatie en slechte wifi

Aardige medewerkers, leuke camping, prachtige omgeving, leuke (betaalde) animatie voor kinderen, maar heel slechte wifi. We hebben vrijwel alleen onze databundel moeten gebruiken. Het eten is fantastisch: de friet is lekker en de pizza ook. Het nieuwe zwembad is mooi, maar de houten planken eromheen spekglad als ze nat worden.

Par Wilma il y a 2 ans

Sandaya Camping Lac de Sanguinet Sanguinet

Agréable mais....

Camping agréable, spectacle variés et personnel sympa . Manque d intimité et tranquilite pour les repas sur les terrasses

Par Christelle il y a 2 ans

Leuke camping

Min punt was het sanitair, zeer vuil. De eerste keer in 4 jaar dat ik er was. Douches sproeien ook niet zoals het moet.

Par Filip il y a 2 ans
Expérience prouvée le 11/08/2023