Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Heerlijk brood in de winkel, maar jammer dat het afrekenen met pin soms niet mogelijk was ivm niet werkend pinapparaat door nietwerkend wifi.
Ook bij de accomodatie slechte wifi, zeer frustrerend en teleurstellend want we hebben er toch 4x 25 euro voor betaald.
, dan verwacht je goedwerkende wifi en niet dat we 80% van de tijd geen bereik hebben.
Communicatie bij receptie moeizaam. We hadden klachten doorgegeven mbt niet goed doorlopende douche, later ook verstopping van toilet. Uiteindelijk, na drie meldingen op drie achtereenvolgende dagen en bezoek van medewerker( die keek en zei dat hij terugkwam, maar die hebben nooit meer gezien) na drie dagen uiteindelijk op zaterdag werd het probleem serieus aangepakt en verholpen. Slechte drainage van terrein bij de safaritenten, tent bijna niet bereikbaar met droge voeten!
Serviesgoed karig, geen bekers, theeglazen en limonadeglazen.
Safaritent niet goed schoongemaakt. Er lag allerlei troep onder de bedden.
Wc-rolhouder is geen must, maar wel prettig als die aanwezig zou zijn geweest.
Pick-nick tafel was niet fijn om aan te zitten, want afstand tafel - zitbank was erg groot.